tiistai 10. huhtikuuta 2012

+/- numero

10.4.2012
Viikko sitten sunnuntaina jotain hyvin kummallista tapahtui. Olin lähdössä ystävältäni kun huomasin että illan aikana oli tullut lunta. Noh, otin takavetoisen autoni alle ja lähdin keskustaan liukastelemaan sillä. Ei mennyt kauaakaan, kun taakseni ilmestyi musta mersu. Katselin sitä taustapeilistäni ja tiesin tasantarkkaan kuka se oli. Eräs komeimmista miehistä ketä tiedän. Jonkin aikaa se seuraili minua ja sitten tapahtui. Puhelimeni soi. Empimättä vastasin siihen ja kuulin ”älä aja niin kovaa ku ei me pysytä perässä. Tuutko käymään röökillä?” no itsehän en polta, mutta seuraksi menin kuitenkin. Siinä oli auton omistaja, kenestä tuli numero 8, sekä hänen kaverinsa. En tosiaan tiennyt, että näin voi edes käydä! He olivat rekkarini perusteella etsineet nimeni ja sen kautta puhelinnumeroni.
Tupakan jälkeen he sitten kysyivät lähdenkö kahville vähän pidemmälle. No minähän lähdin. Tiesin nämä molemmat henkilöt, koska he olivat useammin kuin kerran käyneet työpaikallani hakemassa kahvia tai tupakkaa. Siispä lähdin hyvillä mielin heidän mukaansa. Enkä kadu sekuntiakaan!
Ja eilen näin heidät uudestaan. Tällä kertaa tämä numero 8 pyysi puhelinnumeroani kun hänen kaverinsa oli hetken muualla. Tottakai annoin sen. Ja sillä aikaa kun hän oli juttelemassa jonkun toisen kaverin kanssa olin lähtenyt kotiin nukkumaan. Viestiä hän kuitenkin laittoi ja olisi halunnut vielä nähdä. Voisiko tästä jopa tulla jotain? Tämä tapaus on jotenkin erilainen.
Kuka olisi uskonut, että näin voisi käydä tosielämässä? Harvoin sitä törmää miehiin tällä tavalla! Tästä voi tosiaan tulla jotain hyvin mielenkiintoista!

Ainiin, ja hyvin harmi sinänsä, että taisin rikkoa taas yhden sydämen.. nimittäin numero 7. Hän ei tainnut kestää minun ja numero 6 kaveruutta vaan sanoi ettei halua olla enää yhteyksissä.. miten miehestä voi tulla mustasukkainen jos päätimme alunperinkin olla kavereita? Taisi olla liikaa pyydetty jatkamaan ”suhdettamme” kun hänellä tuli tunteet peliin.. Opinpahan taas jotain uutta.. harmi vain jos se nyt maksoi minulle yhden kaverisuhteen tajutessani sen liian myöhään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti